Kaya Tokuhisa
CafeNoisetteMusic_KayaT

Kaya Tokuhisa se je petja učila učila na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana pri prof. Tatjani Vasle. Izobraževala se je tudi na zasebnih učnih urah in mojstrskih tečajih pri priznanih prevcih in pedagogih, kot so Maria Cristina Kiehr, Ulrich Messthaler, Harry van der Kamp, Snežana Nena Brzaković, Marianna Váradi, Thomas Heyer, Edita Garčević Koželj in Urška Arlič Gololičič. Redno sodeluje z madžarsko pianistko Beato Ilono Barczo, in sicer s programom francoskih melodij, med drugim sta nastopili v Modrem salonu Grand hotela Union in v Domu glasbe v Celovcu. Ob različnih priložnostih je nastopila tudi z glasbeniki kot so Yasumichi Iwaki, Vasilij Meljnikov, Klaus B. Roth, Uršula Iwaki, Jan Sever. Nastopi vključujejo koncert v Slovenski Filharmoniji ob obisku njunih cesarskih visokosti princa in princese Akishino leta 2013. V istem letu je nastopila kot solo performerka v glasbeni inštalaciji Alda Kumarja, kot del razstave Fragmenti sreče v umetnosti v Mestni galeriji Ljubljana.  Kaya trenutno nadaljuje študij petja na magistrski stopnji pri prof. Žarku Prinčiču in doc. Darji Švajger na AGRFT.

Rok Lopatič
CafeNoisetteMusic_Rok

Rok Lopatič je slovenski klaviaturist, producent in komponist. V avstrijskem Grazu je leta 2005 diplomiral iz jazz klavirja v razredu prof. Haralda Neuwirtha. V svoji glasbeni karieri je sodeloval v mnogih slovenskih in mednarodnih zasedbah različnih žanrov na festivalih Montreux Jazz Festival, Jazz Festival Ljubljana, Exit Novi Sad, Lent Maribor, Druga godba Ljubljana, Cerkno Jazz … 

Je član skupine LeeLooJamais, s katero je posnel in produciral 4 albume. Od leta 2013 sodeluje z glasbenim kolektivom Laibach, s katerim ustvarja in koncertira po vsem svetu. Svoje delo širi tudi na področje gledališča, kot korepetitor na AGRFT in glasbenik/aranžer v glasbenih predstavah MGL in drugih produkcij. Leta 2016 je v sodelovanju z zvočno terapevtko Ireno Zupančič izdal avtorski album ambientalne glasbe Valovi ravnovesja.

Žiga Vehovec
CafeNoisetteMusic_Ziga

Žiga Vehovec se je s harmoniko prvič srečal že pri petih letih, inšturment je takoj vzljubil in začel igrati po posluhu. Sledilo je 9 let šolanja v GŠ Moste-Polje pri prof. Majdi Hudelja, leta 2018 pa je zaključil s šolanjem na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana pri prof. Mateji Prem Kolar. Pod njenim mentorstvom je osvojil najvišje nagrade, tudi na mednarodnem nivoju. Njegov repertoar je zelo obsežen, od klasike do tanga, jazza, šansonov, slovenske popevke in popularnih skladb. Ker ljubi svobodo večinoma improvizira in vsakič znova pokliče ustvarjalnega duha.